O nama

Nobel apoteka je osnovana 2012 godine, kao prva apoteka u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu, da bi vremenom apoteke bile proširene i u Vršcu, tako da sada brend posluje pod dva imena nobelapoteka i ivaapoteka. Od osnivanja Nobel apoteka intenzivno radi na proširenju asortimana, njegovom praktičnom i transparentnom izlaganju, prijatnom okruženju, konstantnom podizanju kvaliteta.

Pacijenti prepoznaju Nobel apoteku po odličnim cenama i atraktivnim akcijama, mestu gde mogu ostvariti svoje pravo na mesečnu terapiju putem elektronskog ili vojnog recepta. Nobel apoteka zajedno sa partnerskim firmama obezbeđuje za pacijente besplatne potenciometrijske preglede vitaminsko-mineralnog statusa organizma, preglede vlasišta i korena dlake. Izbor dijetetskih suplemenata, medicinskih pomagala, opreme i hrane za bebe, medicinske kozmetike i obuće uticali su na povećanje ukupnog zadovoljstva pacijenata.

Savremeni način života, manjak slobodnog vremena, nemogućnost napuštanja kuće i dolaska do apoteke podstakli su nas na pokretanje online apoteke i razvoja usluge dostave na kućnu adresu. Ovim putem želeli smo da omogućimo brz i lak pronalazak potrebnih artikala, transparentan pregled ponuda, detaljnije informacije o proizvodima. U cilju skraćenja vremena od momenta porudžbine do isporuke, pored dostave kurirskim službama, odabrane artikle na teritoriji naselja Stepa Stepanović i šireg centra Beograda donosimo svojim vozilom na kućnu adresu radni danima u periodu od 9:00 do 17:00 časova.

Cilj nam je da u pozitivnom radnom okruženju 7 dana u nedelji koristeći inovativne pristupe, postignemo najbolje rezultate za dobrobit pacijenata, korisnika naših usluga, zaposlenih i društva u kojem živimo.