IMMUNILFLOR JUNIOR RASTVOR, 200 ml
Nema na stanju
Dijetetski dodatak ishrani sa cinkom, borovnicom, ekstraktom šipurka, acerolom, i tindalizovanim probiotskim bakterijama. Ekstrakti šipurka i acerole predstavljaju prirodne izvore vitamina C i zajedno sa cinkom povoljno utiču na jačanje otpornosti organizma.
Koncentrovani sok borovnice sadrži jedinjenja sa antioksidantnom aktivnošću koja neutrališu štetna dejstva slobodnih radikala. Ovaj mineralno–vitaminski sirup sa probioticima preporučuje se deci za jačanje imuniteta.
Ne sadrži: gluten, GMO, veštačke arome, zaslađivače i boje.
Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.
Aktivni sastojci po dozi / 5ml:
- Koncentart soka ploda borovnica (Vaccinium myrtillus) ........ 100 mg
- Tečni ekstrakt ploda acerole (Malpighia punicifolia) ................ 16,7 mg
- Suvi ekstrakt ploda šipurka (Rosa canina) ................... 10 mg
- Cink (cink-sulfat) ....................... 2 mg
- Mešavina tindalizovanih probiotskih bakterija (Lactobacillus casei , L. acidophilus, L. plantarum, Streptococcus thermophilus) .... ne manje od 350 miliona
- Pakovanje Boca
- Brend Esi
- Korišćenje Deca
- Sadrži Acerola
- Namenjeno za Antioksidans
- Tip artikla Tečnost
- Količina 200ml
Dijetetski dodatak ishrani sa cinkom, borovnicom, ekstraktom šipurka, acerolom, i tindalizovanim probiotskim bakterijama. Ekstrakti šipurka i acerole predstavljaju prirodne izvore vitamina C i zajedno sa cinkom povoljno utiču na jačanje otpornosti organizma.
Koncentrovani sok borovnice sadrži jedinjenja sa antioksidantnom aktivnošću koja neutrališu štetna dejstva slobodnih radikala. Ovaj mineralno–vitaminski sirup sa probioticima preporučuje se deci za jačanje imuniteta.
Ne sadrži: gluten, GMO, veštačke arome, zaslađivače i boje.
Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.
Aktivni sastojci po dozi / 5ml:
- Koncentart soka ploda borovnica (Vaccinium myrtillus) ........ 100 mg
- Tečni ekstrakt ploda acerole (Malpighia punicifolia) ................ 16,7 mg
- Suvi ekstrakt ploda šipurka (Rosa canina) ................... 10 mg
- Cink (cink-sulfat) ....................... 2 mg
- Mešavina tindalizovanih probiotskih bakterija (Lactobacillus casei , L. acidophilus, L. plantarum, Streptococcus thermophilus) .... ne manje od 350 miliona